אודות

גילי לב ארי , בוגרת ה-Cordon Bleu London חייתה מספר שנים בלונדון, בהן עבדה כקונדיטורית בכולבו Harrod's ובמלון Landmark (חמשה כוכבים), לאחר חזרתה לתל אביב עבדה כ-3 שנים בצוות הקונדיטוריה של מסעדת "בראסרי" במקביל ללימודי אמנות ואיור.

מאז ומתמיד אהבה גילי אפייה ועוגות, ועם הזמן הפכה את התחביב למקצוע , תוך התעניינות בכל האספקטים הקשורים בעניין: פיתוח מתכונים, הבנה של טעמים ומרקמים, איורי מזון, עיצוב, אסטטיקה , היסטוריה של הקולינריה וכל מה שמוסיף ומעשיר.

ליצירת קשר